Onze faillissementsspecialisten zijn Mr Hoff en Mr Drosten.

Insolventierecht

Onze advocaten insolventierecht worden regelmatig door de rechtbank benoemd als curator in faillissementen. Zij hebben jarenlange ervaring in het insolventierecht en aanverwante rechtsgebieden en zijn economisch en fiscaal onderlegd. Mr (Rikkert) Hoff heeft de postacademische Leergang Insolventierecht met succes voltooid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast heeft Mr Hoff de postacademische specialisatieopleiding INSOLAD/Grotius Insolventierecht met goed gevolg afgerond.

Mr Hoff en Mr Drosten treden regelmatig op als curator en adviseur in faillissementen.

Deze ervaring maakt ons ook bij uitstek de geschikte partner wanneer uw bedrijf in financiële moeilijkheden verkeert en een faillissement dreigt. Wij kunnen een risico analyse maken en onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn. Ook advisering over een surseance van betaling of een pre-pack behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast staan wij geregeld bestuurders, aandeelhouders en commissarissen bij die door een wederpartij, een curator of de fiscus worden aangesproken wegens bijvoorbeeld bestuurdersaansprakelijkheid.

Maar ook als u een vordering hebt op een (rechts)persoon die in financiële moeilijkheden verkeert, bent u bij ons aan het juiste adres voor advies of actie.