Verhaal van schade wegens letsel door een verkeers- of bedrijfsongeval

Specialisatie

Letselschade

Wanneer u als slachtoffer van een aanrijding, ongeluk op het werk of van een geweldsdelict letselschade oploopt, kunnen de ervaren en gespecialiseerde advocaten van ons kantoor u alle zorgen op dit gebied uit handen  nemen.

Wanneer u betrokken raakt bij een ongeval kan dit grote gevolgen en financiële schade met zich meebrengen. Kunt u bijvoorbeeld als werknemer of ondernemer met een eigen bedrijf uw werk nog wel doen? Bent u in staat uw huishouding te doen, de klussen in en om het huis zelf te doen, zoals u gewend was, of moet u betaalde hulp inschakelen,  worden uw kosten van de nodige medische behandelingen en therapie wel volledig vergoed? Kunt u uw sport of hobby nog uitoefenen? Wanneer een aantal van deze vragen met nee moet worden beantwoord, doet u er verstandig aan ons in te schakelen.

Mr. A.P. (Paul ) Drosten is al 20 jaar lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA.

Dit lidmaatschap garandeert dat een zware opleiding is gevolgd die met goed gevolg is afgesloten met een examen, dat Paul over ruime ervaring beschikt en dat zijn werkzaamheden van hoogstaande kwaliteit zijn. Daardoor is Paul in staat om snel de schadevergoeding te krijgen waar u recht op hebt. Er wordt deskundige bijstand geboden bij de regeling van uw letselschade, in het onderhandelingstraject met de verzekeringsmaatschappij en indien nodig bij de rechter.

Paul behandelt ook zaken voor mensen die slachtoffer zijn van een medische behandeling die niet goed is uitgevoerd en staat nabestaanden bij in geval van een overlijdensschade.

In ons letselschadeteam zijn verder werkzaam:

Mw. mr. M.D. (Marike) Ubbink. Zij beschikt over een ruime ervaring op het gebied van letselschade.

Pim Drosten LLB (HBO jurist en juridisch medewerker), verantwoordelijk voor de juridische en praktische ondersteuning van de advocaten.

Op medisch vlak worden wij bijgestaan door één van de meest ervaren  en proactieve medisch adviseurs van Nederland

Wanneer wij uw belangen behartigen kunt u er van op aan dat uw zaak op voortvarende wijze wordt behandeld, dat tijdig toereikende voorschotten  worden geregeld en dat uw belang voorop staat. Dat is bij letselbureaus waar geen advocaten werkzaam zijn en die dus zeer beperkt zijn in de mogelijkheid om op te treden in een gerechtelijke procedure nog wel eens anders.

Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek kunnen wij u exact uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen. In de gevallen waarin aansprakelijkheid door de tegenpartij is erkend, kost onze rechtsbijstand u helemaal niets. Voldoende aanleiding dus om een afspraak te maken met één van onze advocaten!